Svenska-Persisktalande

Sūʼēdī barā-yi Fārsī-zabānān - Svenska för persisktalande


Författare: Mikael Olsson, Katayoun Keshavarzi

ISBN: 9789198307559

Åldersgrupp: Vuxna - Ungvuxna

Språk: Persiska -SvenskaAntal Sidor: 121

Antal volym: 1

Tryckår: 2016

Storlek: 17x24 cm

Upplaga: Första
Svenska för persisktalande är den första grundläggande läroboken i svenska som är specialanpassad för människor med persiska/dari som modersmål.

Boken innehåller enkla och realistiska dialoger, vars svårighetsgrad stegvis ökar, samt grammatiklektioner och -övningar. Den dialog som inleder varje kapitel introducerar både nya ord och grammatikregler. Grammatikreglerna beskrivs på persiska efter den svenska dialogen.

Det finns även ljudfiler att tillgå (på förlagets hemsida – kan även beställas på CD) för att tillägna sig det svenska uttalet på ett korrekt sätt. Delar av boken har redan använts i undervisning för (mestadels afghanska) asylsökande och har mött mycket positiv respons. Syftet med boken har varit att tillhandahålla en genuint pedagogisk produkt som ska fungera både i klassrum och för självstudier, och för studenter med olika studiebakgrund (alltifrån människor som saknar grundskola till de högskoleutbildade).

Två delar till kommer att ges ut, vilka kommer att ta upp mer avancerad grammatik och mera utmanande läsövningar.


OBS! Nya ljudfiler (med bättre ljudkvalitet) kommer att läggas upp så småningom.  Om ni vill beställa filerna på CD kontakta oss: info@cafe60media.seLänk till ljudfilerna


Köp boken

Copyright Café 60 Media © 2016

Web Analytics